- Раніше клас B
- Сертифікат кошерності Kosher Parve
- Сертифікат USDA Organic
- Сертифікат Non GMO Project Verified
- Чистий, насичений смак
- Органічний склад сертифіковано Міжнародним комітетом з гарантії якості (QAI)
- Сертифікат Kof-K: кошерний продукт, Kosher Parve
- Веганський продукт
Кленовий сироп одержують навесні із соку органічного цукрового клена. Для виготовлення 4 літрів (1 галона) чистого сиропу потрібно 151 літр (40 галонів) чистого соку. З одного продуктивного цукрового клена за сезон можна отримувати 1-2 літри чистого кленового сиропу.
Темний сироп класу A (раніше клас B) має більш насичений та багатий смак, ніж світлий сироп класу A.
Рекомендації щодо застосування
Чистий кленовий сироп є прекрасним доповненням до млинців, йогурту, морозива, вівсяної каші та багатьох інших різних страв.
Після розкриття упаковки зберігати у холодильнику.
складові
Органічний кленовий сироп (чорного кольору, класу А, насичений смак).
Харчова цінність |
Розмір порції: 1/4 склянки (60 мл) |
Порцій в упаковці: прибл. 8 |
| Кількість в 1 порції: | % від добової норми |
Калорії | 200 | |
Калорій із жиру | 0 | |
Усього жирів | 0 г | 0% |
Натрій | 5 мг | 0% |
Усього вуглеводів | 53 г | 18% |
Цукор | 53 г | |
Білки | 0 г | |
Кальцій | | 8% |
Залізо | | 8% |
Не є суттєвим джерелом насичених жирів, трансжирів, холестерину, харчової клітковини, вітаміну А та вітаміну С. Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. |