Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Doppelherz System, Колаген Бьюті, 30 флаконів по 25 мл (DOP-00140)

Закінчується
Артикул: 34242
1 320 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Кількість
30
Замовити швидко
Характеристики
Гарантія
100% оригінальний!
Бренд Doppelherz
Форма випуску Флакони
Дозування 2500 мг
Кількість 30
Країна виробник Німеччина
Штрихкод 4009932001402

Хочете щоб ми відправили цей товар сьогодні?
Оформіть замовлення до 11-00 і ми гарантуємо відправку товару Новою Поштою сьогодні, а адресну доставку по Києву - завтра.

Відправлення "Новою Поштою" без передоплати. Терміни відправлення від 1 до 2 днів. Післяплата (комісія за наложений платіж) на "Новій Пошті" оплачується покупцем окремо від вартості замовлення.

Відправлення "УкрПоштою" тільки по повній передоплаті. Терміни відправлення від 1 до 5 днів. Є звичайна доставка, експрес і доставка кур'єром "УкрПошти". Вказуйте бажаний спосіб доставки при оформленні замовлення, щоб отримання замовлення стало ще зручніше.

Оригінальний товар преміум якості з США.

  • Кур'єром по Києву - 60 грн** - тимчасово недоступний. (**від 2000 грн - безкоштовно)
  • Самовивіз: тимчасово недоступний. 
  • Новою Поштою по всій Україні за тарифами перевізника. (Відправка післяплатою)
  • УкрПоштою по всій Україні за тарифами перевізника. (Відправка по повній передоплаті)
  • Доставка замовлень на суму від 2000 грн - безкоштовно (Магазин оплачує тільки вартість доставки. Послуги НП за післяплату, а це 2% від суми і 20 грн за оформлення документів, оплачує покупець).

Детальніше про доставку

Не впевнені, чи підходить вам цей продукт? Ми раді Вам допомогти

Зателефонуйте мені

Термін дії залежать від типу продукції та бренду. Зазвичай всі препарати мають запас по терміну дії - 1-2 роки*.
*Для продуктів, які швидко псуються (такі, як масло льону або деякі пробіотики) терміни придатності більш короткі.

При покупці 3 одиниць одного товару - знижка 3%.
При покупці 6 одиниць одного товару - знижка 5%.

Тільки оригінальний товар преміум якості з США.

  • Післяплата (20 грн + 2% від вартості замовлення)
  • На р/р ПриватБанку (комісія за платіж 3 грн)
  • Онлайн оплата на сайті (2% від вартості замовлення)

Тільки оригінальний товар преміум якості з США.

  • 100% оригінал!
  • Товар з діючими термінами придатності;
  • Надання сертифіката якості за запитом покупця (при наявності такого у основного дистриб'ютора);
  • Професійне, повне і якісне консультування по товарам.

Відмова від відповідальності: Ми робимо все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію була коректною. В процесі виробництва виробником можливий редизайн упаковки / заміна складу комплексу. Вся інформація на сайті актуалізується в міру надходження інформації про зміни. Навіть в разі, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої (Не оновлена ​​упаковка) на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів.

Пропонуємо Вам ознайомитися з інструкцією, яка вказана на товарі, перед його використанням. Біологічно активні харчові добавки не є лікарськими засобами.

Тільки оригінальний товар преміум якості з США.

Повернення або обмін товару можливі коли: збережено його товарний вигляд (упаковка цілісна і не була розкрита), а також у вас є документ, що підтверджує факт і умови покупки зазначеного товару (товарний чек).

 

Доппельгерц Бьюті Колаген зі смаком дині та лічі в питних флаконах містить пептиди колагену для Вашої краси, спеціально підібраний комплекс вітамінів і мікроелементів та екстракт ягід асаї.

Шкіра – дзеркало нашого життя

Свіжа, життєва шкіра асоціюється з молодістю, красою та радістю життя. Однак через природні процеси старіння, а також через вплив навколишнього середовища шкіра змінюється – втрачає пружність та еластичність.

Щоденний догляд, гарне харчування та фізичні вправи на свіжому повітрі допоможуть вам довше виглядати молодше. Але є також речовини, які можуть сприяти підтримці стану шкіри зсередини: колагенові пептиди.

Коли ми молоді, наша шкіра пружна, еластична, гладка і красива. Вона утримує вологу і на ній немає зморшок. Однак з роками освіта колагену зменшується.

З роками шкіра:

  • Втрачає вологу і стає сухішим
  • Стає менш еластичною
  • Стає тоншим і має тенденцію до утворення зморшок

Колаген як важливий структурний компонент шкіри

Коллаген є основним структурним компонентом шкіри, що становить близько 80% її сполучної тканини. Відомо, що на властивості шкіри впливають ендогенні фактори та фактори навколишнього середовища, включаючи старіння, ультрафіолетове випромінювання, гормони та харчування.

З віком наша шкіра стає тоншою: чим менше колагену, тим менша еластичність шкіри. Вже з 25 років організм самостійно знижує вироблення колагену. Крім того, зовнішні фактори, такі як ультрафіолетове випромінювання сонця та шкідливі звички, наприклад куріння, можуть прискорити втрату колагену.

Активні компоненти пептиди колагену VERISOL® у складі Доппельгерц Бьюті Колаген можуть стимулювати метаболізм шкіри та протидіяти втраті колагенового позаклітинного матриксу зсередини. 

Позитивний ефект пептидів VERISOL® проявляється в покращеній структурі поверхні шкіри, швидшому зростанні нігтів з меншою кількістю сколів на нігтях. 

Дія

  • Пептиди колагену сприяють вирівнюванню поверхні шкіри та підвищенню її еластичності
  • Вітамін А, цинк та біотин необхідні для підтримки шкіри в хорошому стані
  • Медь – один з головних компонентів краси, оскільки без неї стає неможливим вироблення колагену та еластину, які відповідають за молодість та підтягнутість шкіри. Від цього мінералу залежить стан судин і кісток, колір і блиск волосся.
  • Екстракт асаї сприяють уповільненню вікових змін шкіри

Високоякісна біологічно активна добавка Доппельгерц Бьюті Колаген призначена для тривалого використання. Можливий ефект настає за 4-8 тижнів.

Який ефект мають пептиди колагену?

На додаток до здорового способу життя пероральний прийом колагенових пептидів також може позитивно впливати на зовнішній вигляд шкіри. Пептиди колагену можуть підтримувати красу зсередини. Глибина зморшок та тонких лицьових ліній зменшуються. Еластичність шкіри також покращується. Таким чином, пептиди колагену сприяють підтримці красивого та молодого зовнішнього вигляду шкіри.

Ефективність пептидів колагену в шкірі науково підтверджена. У 2 плацебо-контрольованих дослідженнях з колагеновими пептидами на жінках було перевірено, як споживання колагенових пептидів змінює зовнішній вигляд шкіри.

Шкіра стає більш пружною, а глибина зморшок зменшується:

  • Поліпшення еластичності шкіри: + 7% [2]
  • Збільшення концентрації еластину: + 18% [1]

Глибина зморшок зменшується на 7 відсотків через 4 тижні і на 20 відсотків через 8 тижнів. [1] 

Кожен флакон Доппельгерц Колаген Бьюті містить 2,5 г колагенових пептидів, вітамінів та мікроелементів, а також екстракт ягід асаї.

Особливості

  • Комплекс, що сприяє оптимізації обмінних процесів організму, спрямованих на підтримку здоров'я та краси шкірних покривів, нігтів та волосся
  • У складі – пептиди колагену VERISOL® (Верісол®), спеціально оптимізовані для естетичних цілей. Дослідженнями підтверджено, що VERISOL® надає позитивний вплив на стан шкіри, у тому числі сприяє вирівнюванню її нерівностей
  • Колагенові пептиди VERISOL® у складі продукту сприяють зменшенню глибини зморшок та підвищенню еластичності шкіри
  • Екстракт ягід асаї сприяє уповільненню вікових змін шкіри
  • Питна форма розроблена для швидкої засвоєння продукту 

Як приймати

Дорослим приймати по 1 флакону 1 раз на день під час їжі. Тривалість прийому – 1 місяць. Після перерви на 1 місяць можливий повторний прийом. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем. 

Область застосування

Додаткове джерело вітамінів С, Е, А, біотину, цинку, міді, джерело гліцину, містить гідроксипролін.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітність, годування груддю.

Попередження: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря. Не приймати при підвищеній чутливості до компонентів продукту, жінкам під час вагітності та лактації. Зберігати при температурі не вище 25 0С, у сухому та недоступному для дітей місці.

Склад

Вода, грушовий сік, пептид колагену, лимонна кислота (регулятор кислотності Е 330), екстракт ягід асаї, аскорбінова кислота (вітамін С), аскорбат натрію (вітамін С), ксантанова камедь , натрію бензоат, сорбат калію, цинку цитрат (цинк), ароматизатор личі, ароматизатор диня, підсолоджувач цикламова кислота та її натрієва сіль, DL-альфа-токоферол ацетат (вітамін Е), підсолоджувач сукралоза, підсолоджувач сахарин натрієва сіль, ), бета-каротин (вітамін А), біотин.

Не містить: ГМО.

Біологічно активні харчові добавки. Не є лікарськими засобами.

Склад

Розмір порції: 1 флакон

Кількість порцій: 30

 

Кількість на порцію

% від добової потреби**

Колагенові пептиди

2.5 г

*

Екстракт ягід асаї

100 мг *

Вітамін С

80 мг *

Цинк

5 мг *

Вітамін Е

3 мг *

Медь

150 мкг *

Вітамін А

160 мкг *

Біотин

150 мкг

*

* Добова потреба не визначена.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.