Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний дріжджовий рис - продукт, який покликаний здійснити справжню революцію на ринку засобів по боротьбі з рівнем холестерину. Він являє собою червоний рис, ферментований за допомогою спеціальної дріжджовий грибний закваски.
Незважаючи на унікальні властивості в кулінарії він часто використовується як барвник, так як має характерний червоний колір. Ця речовина родом з Китаю, воно є незамінним інгредієнтом китайської народної медицини. Китайці вважають, що він сприяє поліпшенню травлення, позитивно впливає на склад крові, активує її.
Американцям і європейцям, які традиційно страждають від ожиріння і проблем з серцево-судинною системою, більш актуальна його здатність знижувати рівень холестерину. Також відомо його стимулюючий вплив на роботу серцево-судинної системи.
Систематичний прийом червоного дріжджового рису може допомогти знизити рівень холестерину на кілька десятків відсотків. Втім, подібне твердження не гарантується, так як багато залежить від способу харчування і індивідуальних особливостей організму.
Хімічне прояв роботи червоного дріжджового рису полягає в тому, що він пригнічує синтез холестерину, в результаті чого досягається зниження його рівня природним шляхом.
У Китаї, на батьківщині червоного дріжджового рису, було проведено масштабне дослідження. Відібрали декілька тисяч хворих, які перенесли серцевий напад і запропонували їм використовувати цю біодобавку на постійній основі. Відстежували також стан здоров'я тих пацієнтів, в раціоні яких він не був присутній. Результатом стали наступні підсумки: задокументований рівень повторних інфарктів виявився значно менше у тих, в раціон які даний БАД входив.