Що таке пивні дріжджі
Пивні дріжджі - результат ферментації та бродіння ячменю, солоду, хмелю та води. Цей набір використовується для виробництва пива, однак, вченими було вивчено величезний позитивний вплив на людську не кінцевого результату - пива, а пивних дріжджів. Це – спеціальний тип дріжджових грибків. Майже половина складу – незамінні амінокислоти. Перелік корисних елементів і вітамінів не має сенсу, тому що це - живі мікроорганізми, до складу яких входить майже вся таблиця Менделєєва. Деякі вчені дійшли висновку, що захисні функції організму під час прийому пивних дріжджів підвищуються у тисячу разів!
Рекомендується при:
- Гіповітаміноз;
- Акне;
- Проблеми зі зростанням кісток;
- Поганий зовнішній вигляд нігтьової пластини;
- Секучому волоссі;
- Невралгії;
- Цукровому діабеті;
- Психологічні навантаження;
- Бідному на протеїн харчуванні;
- Збоях у роботі ШКТ;
- Низький рівень корисного холестерину.
Харчові дріжджі - це мікроскопічні гриби, що прискорюють бродіння органічних сполук. Оскільки харчові дріжджі складаються з найбільш важливих амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів B, E, D, F, PP, H, ферментів - вони мають лікувальні властивості і широко використовуються в медицині. Харчові дріжджі застосовуються при порушеннях мінерального, вітамінного, білково-вуглеводного обміну речовин, дисбактеріозі, кишкових розладах, захворюваннях шкіри, фурункульозі, цукровому діабеті. Вживання пивних дріжджів у лікувальних та профілактичних цілях активізує обмінні процеси організму, знижує холестерин, нормалізує мікрофлору кишечника, підвищує стійкість до стресів, покращує апетит та зміцнює імунітет.
Кандидоз чи молочниця – це грибкове захворювання слизової статевих органів.
Біологічні активні добавки здатні усунути причину захворювання. Вони призначені як для відновлення мікрофлори піхви та кишечника після прийому антибіотиків, а так само як самостійні ліки від молочниці та кандидозу.
Спосіб застосування: 2 повні столові ложки на день, змішані з молоком, фруктовим або овочевим соком. Можна додавати протеїнові коктейлі.
Інші інгредієнти: сухі дріжджі (без ГМО), ніацин (В-3), піридоксин гідрохлорид (В-6), рибофлавін (В-2), тіамін гідрохлорид (В-1), фолієва кислота та вітамін B-12.
Не містить: сіль, крохмаль, пшеницю, глютен, кукурудзу, сою, молоко, яйця, молюски та консерванти.
Зберігання: зберігати у прохолодному, сухому, темному місці. Не використовувати, якщо друк зламаний або відсутній.
Склад: | | |
Розмір порції: 2 ложки (16 г) | | |
Порцій: 17 | | |
| Склад однієї порції | % від добової потреби |
Калорії | 60 | |
Калорії від жирів | 10 | |
Усього жирів | 1 г | 2% |
Насичені жири | 0 г | 0% |
Транс жири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрій | 5 мг | <1% |
Калій | 320 мг | 9% |
Усього вуглеводів | 5 г | 2% |
Харчові волокна | 4 г | 16% |
Цукор | 0 г | |
Білок | 9 г | |
Вітамін А | | 0% |
Кальцій | | 0% |
Тіамін (В1) | | 670% |
Нікотинова кислота (В3) | | 280% |
Фолієва кислота | | 180% |
Пантотенова кислота | | 10% |
Вітамін С | | 0% |
Залізо | | 5% |
Рибофлавін (В2) | | 590% |
Вітамін В-6 | | 560% |
Вітамін В-12 | | 400% |
Селен | | 30% |
* Добова потреба розрахована на дієту у 2000 калорій. | |