- Джерело енергії
- Рибофлавін
- Без ГМО
- Харчова добавка
- Вегетаріанський та веганський продукт
- Кошерний продукт
- Вітаміни
- Сімейне підприємство, засноване 1968 року
- Має реєстрацію GMP
Вітамін B-2, також відомий як рибофлавін, відноситься до сімейства вітамінів групи B. Він природним чином міститься в зелених овочах, печінці, нирках, паростках пшениці, молоці, яйцях, сирі та рибі. Рибофлавін - важливий кофактор ферменту, необхідний для вироблення енергії з вуглеводів, жирів та білків. Крім того, він необхідний для регенерації глутатіону, який підтримує природні захисні механізми організму та системи виведення токсинів.
Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі щодня під час їжі.
складові
Рисове борошно, гіпромелоза (целюлозна капсула), стеаринова кислота (рослинного походження) та діоксид кремнію.
При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та інгредієнти з деревних горіхів. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, які містять ці алергени.
Попередження
Лише для дорослих. Перед початком застосування під час вагітності, годування груддю, прийому медичних препаратів або за наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці.
Продукт може природно змінювати колір. Після розкриття упаковки зберігати у сухому та прохолодному місці.
Харчова цінність |
Розмір порції: 1 рослинна капсула |
| Кількість в 1 порції | % від добової норми |
Рибофлавін (вітамін B-2) | 100 мг | 7692% |