- Непастеризоване та нефільтроване з «матір'ю оцту»
- Продукт для веганів
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Не містить глютену
- Організаційне походження продукту підтверджено Міжнародним комітетом з гарантії якості (QAI)
- Підходить для вегетаріанців/веганів
- Концентрований яблучний оцет з 5% кислотністю
- Нуль калорій на порцію
- Без хімікатів, добавок, консервантів
Органічний яблучний оцет із «матір'ю оцту» Jarrow Formulas виробляється без будь-яких хімічних речовин, добавок та консервантів. Органічний яблучний оцет із «матір'ю оцту» Jarrow Formulas готується із застосуванням дріжджів та бактерій, які зброджують яблучний сік. Мікроорганізми виробляють оцтову кислоту та кінцевий продукт – яблучний оцет. «Мати оцту» складається з ниток білків, ферментів та мікробів, що залишилися після процесу ферментації. Непастеризований та нефільтрований органічний яблучний оцет із «матір'ю оцту» Jarrow Formulas зберігає свої природні властивості.
Інші інгредієнти : Органічний нефільтрований яблучний оцет.
Не містить: пшениці, клейковини, молочних продуктів, яєць, риби/молюсків, арахісу/лісових горіхів.
Запропоноване використання: Добре збовтати перед використанням. Використовуйте для заправки салатів, маринадів, соусів, напоїв чи маринування. Натуральний оцет має багато відтінків: зміна кольору є нормальною.
СКЛАД |
Розмір порції : 1 столова ложка (15 мл) |
Порцій в упаковці: 32 |
| В одній порції: | % від добової потреби |
Калорії | 0 | |
Усього жирів | 0 г | 0% |
Натрій | 0 мг | 0% |
Усього вуглеводів | 0 г | 0% |
Білки | 0 г | 0% |
Не є значним джерелом насичених жирів, трансжирів, холестерину, харчових волокон, цукру, вітаміну D, кальцію, заліза та калію. |