- Пробіотики LactoBif® 65 від California Gold Nutrition
- 20 штамів активних пробіотиків
- 65 млрд КУО на вегетаріанську капсулу
- Сприяє покращенню травлення*
- Сприяють здоров'ю імунної системи*
- Підходить для вегетаріанців
- Не містить молочних продуктів, глютена, ГМО та сої
- Проводиться на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) та проходить незалежні перевірки
- Гарантія 100% Gold Guarantee
У нашому організмі мешкає безліч корисних бактерій, які допомагають нам виконувати важливі функції. Коли природний мікробіом організму стає незбалансованим через занадто малу кількість корисних бактерій, це може викликати ряд неприємних симптомів, таких як розлад шлунка, гази та здуття живота. Пробіотики LactoBif® 65 від California Gold Nutrition можуть допомогти у збереженні балансу, додавши до вашого раціону більше корисних бактерій, тим самим підтримуючи здоров'я травної системи та потенційно полегшуючи поширені проблеми із травленням*.
Корисні властивості пробіотиків
Щоденний прийом пробіотиків може принести вашому організму безліч переваг. Пробіотики, що містяться в добавках, допомагають підтримувати природні бактерії, які вже присутні у вашому організмі, для виконання нормальних функцій. Пробіотики житимуть у вашому травному тракті та допомагатимуть організму перетравлювати їжу та засвоювати поживні речовини*. Збалансований кишечник з великою кількістю хороших бактерій може навіть допомогти полегшити загальні проблеми, такі як здуття, гази або біль у животі, борючись з будь-якими поганими бактеріями, які є у вашому кишечнику.
Пробіотики Lactobif® 65 від California Gold Nutrition містять 20 активних штамів пробіотиків, у тому числі 15 штамів молочнокислих бактерій та 5 штамів біфідобактерій. Кожна вегетаріанська капсула містить 65 млрд КУО, щоб доставляти в організм ефективну кількість корисних бактерій та підтримувати нормальний мікробний баланс.
Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі на день незалежно від їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.
складові
Основні інгредієнти
Суміш пробіотичних бактерій
Інші інгредієнти
Картопляний крохмаль, модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), фруктоолігосахарид (інулін), L-лейцин, діоксид кремнію.
При виробництві цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де також можуть оброблятися інші продукти, які містять ці алергени чи інгредієнти.
Попередження
Зберігати у недоступному для дітей місці. Перед прийомом харчових добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.
Запаковано в індивідуальні блістери з подвійним шаром фольги для забезпечення високої якості та захисту. Не використовуйте, якщо блістерна упаковка пошкоджена або відсутня.
Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі 20–25 °C (68–77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад тривале перебування під прямим сонячним промінням, висока температура і вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.
Гарантовано збереження ефективності до закінчення терміну придатності при зберіганні у прохолодному та сухому місці при температурі до 25 ºC (77 ºF).
Зберігання в холодильнику не обов'язково, але рекомендується.
Харчова цінність |
Розмір порції: 1 капсула |
Порцій в упаковці: 30 |
| Кількість в 1 порції | % від добової норми |
Суміш пробіотичних бактерій 65 млрд КУО складається з наступних штамів | 314 мг | † |
Біфідобактерії анімаліс (Bifodobacterium animalis підвиду lactis) | | |
Лактобактерії плантарум (Lactobacillus plantarum) WCFS1 | | |
Молочний лактокок (Lactobacillus lactis підвиду lactis) | | |
Лактобактерія казеї (Lactobacillus casei) | | |
Лактобактерії гассері (Lactobacillus gasseri) | | |
Лактобактерії параказеї (Lactobacillus paracasei) | | |
Лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) GG | | |
Ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus) | | |
Лактобактерії бревіс (Lactobacillus brevis) | | |
Лактобактерії ферментум (Lactobacillus fermentum) | | |
Лактобактерії реутері (Lactobacillus reuteri) | | |
лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) | | |
Лактобактерії саліваріус (Lactobacillus salivarius) | | |
Термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilus) | | |
лактобактерії гельветикус (Lactobacillus helveticus) | | |
біфідобактерії біфідум (Bifidobacterium bifidum) | | |
Біфідобактерія бревна (Bifidobacterium breve) | | |
Біфідобактерії лонгум (Bifidobacterium longum підвиду infantis) | | |
Біфідобактерії лонгум (Bifidobacterium longum підвиду longum) | | |
Болгарська паличка (Lactobacillus delbrueckii підвиду bulgaricus) | | |
† Добову норму не визначено. |