Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Hi-Tech Pharmaceuticals, Lipodrene Ephedra, 90 таблеток (HIT-00056)

Відправка 1-3 дні
Артикул: HIT-00056
1 550 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Кількість
90
Швидка покупка
Характеристики
Гарантія
100% оригінальний!
Бренд Hi-Tech
Форма випуску Таблетки
Кількість 90
Країна виробник США
Штрихкод 857084000569

Доставка Новою Поштою

 

 

Доставка УкрПоштою

 

Хочете щоб ми відправили цей товар сьогодні?
Оформіть замовлення до 11-00 і ми гарантуємо відправку товару Новою Поштою сьогодні, а адресну доставку по Києву - завтра.

Відправлення "Новою Поштою" без передоплати. Терміни відправлення від 1 до 2 днів. Післяплата (комісія за наложений платіж) на "Новій Пошті" оплачується покупцем окремо від вартості замовлення.

Відправлення "УкрПоштою" тільки по повній передоплаті. Терміни відправлення від 1 до 5 днів. Є звичайна доставка, експрес і доставка кур'єром "УкрПошти". Вказуйте бажаний спосіб доставки при оформленні замовлення, щоб отримання замовлення стало ще зручніше.

Оригінальний товар преміум якості з США.

  • Кур'єром по Києву - 60 грн** - тимчасово недоступний. (**від 2000 грн - безкоштовно)
  • Самовивіз: тимчасово недоступний. 
  • Новою Поштою по всій Україні за тарифами перевізника. (Відправка післяплатою)
  • УкрПоштою по всій Україні за тарифами перевізника. (Відправка по повній передоплаті)
  • Доставка замовлень на суму від 2000 грн - безкоштовно (Магазин оплачує тільки вартість доставки. Послуги НП за післяплату, а це 2% від суми і 20 грн за оформлення документів, оплачує покупець).

Детальніше про доставку

Не впевнені, чи підходить вам цей продукт? Ми раді Вам допомогти

Зателефонуйте мені

Термін дії залежать від типу продукції та бренду. Зазвичай всі препарати мають запас по терміну дії - 1-2 роки*.
*Для продуктів, які швидко псуються (такі, як масло льону або деякі пробіотики) терміни придатності більш короткі.

При покупці 3 одиниць одного товару - знижка 3%.
При покупці 6 одиниць одного товару - знижка 5%.

Тільки оригінальний товар преміум якості з США.

  • Післяплата (20 грн + 2% від вартості замовлення)
  • На р/р ПриватБанку (комісія за платіж 3 грн)
  • Онлайн оплата на сайті (2% від вартості замовлення)

Тільки оригінальний товар преміум якості з США.

  • 100% оригінал!
  • Товар з діючими термінами придатності;
  • Надання сертифіката якості за запитом покупця (при наявності такого у основного дистриб'ютора);
  • Професійне, повне і якісне консультування по товарам.

Відмова від відповідальності: Ми робимо все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію була коректною. В процесі виробництва виробником можливий редизайн упаковки / заміна складу комплексу. Вся інформація на сайті актуалізується в міру надходження інформації про зміни. Навіть в разі, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої (Не оновлена ​​упаковка) на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів.

Пропонуємо Вам ознайомитися з інструкцією, яка вказана на товарі, перед його використанням. Біологічно активні харчові добавки не є лікарськими засобами.

Тільки оригінальний товар преміум якості з США.

Повернення або обмін товару можливі коли: збережено його товарний вигляд (упаковка цілісна і не була розкрита), а також у вас є документ, що підтверджує факт і умови покупки зазначеного товару (товарний чек).

 

Hi-Tech Pharmaceuticals Ліподрен 90 таблеток | З ДМГА та екстрактом ефедри

Нашою найбільш продаваною термогенною добавкою для схуднення за останні 3 роки був ліподрен від Hi-Tech Pharmaceuticals. Ліподрен - це найпотужніша дієтична добавка на ринку сьогодні, яка допоможе вам скинути жир. На відміну від інших формул, цей продукт містить перевірені інгредієнти (кофеїн, ефедра), які буквально розчиняють жир навколо живота, сідниць та стегон. Це також може допомогти спалити жир на руках, грудях та інших ділянках тіла. Як це працює? Це натуральна добавка для спалювання жиру, яка зупиняє всмоктування жиру. Це також допомагає придушити апетит. Ці два основні моменти, а також його жироспалюючи властивості роблять його ІДЕАЛЬНИМ спалювачем жиру для будь-якого чоловіка або жінки, що бажає схуднути. Це фармацевтичний сорт, який допоможе позбавитися від шарів жиру на вашому тілі, щоб ви могли досягти ідеальної статури в найкоротші терміни. Неважливо, чоловік ви чи жінка, ви приймете цю потужну добавку та отримаєте результати, які шукали.

Hi-Tech Pharmaceuticals Оригінальний ліподрен: основні переваги та переваги

  • Потужний термогенний жироспалювач
  • Пригнічує апетит, блокуючи зворотне захоплення серотоніну і допомагає приборкати потяг до їжі.
  • Спалює жир за рахунок збільшення швидкості метаболізму
  • Потужний стимулятор для тривалої енергії
  • Покращує загальний настрій
  • Найсильніша дієтична допомога на ринку

Розподіл інгредієнтів високотехнологічної фармацевтичної продукції

Екстракт ефедри 25 мг (листя): саме тому покупці люблять цей продукт. Те, як ви почуваєтеся, і те, як це допомагає спалювати більше жиру і придушувати апетит. Це юридична форма, а не алкалоїди ефедрину, заборонені ще 2004 року.

Екстракт сенегальської беріандієрі: цей інгредієнт був доданий тому, що було доведено, що він ефективніший при втраті ваги, ніж навіть 30 мг ефедри! Доза, використана в дослідженнях, що показують ці результати, дорівнює точній кількості, яку ви отримаєте від щоденної дози прийому цього ліподрену. Також було доведено, що цей інгредієнт допомагає покращити настрій та самопочуття.

Синефрін гідрохлорид: причиною додавання цього інгредієнта була здатність допомогти вашому організму використовувати жир як паливо. Це також допомагає збільшити швидкість метаболізму без побічних ефектів, які можуть спричинити інші інгредієнти, наприклад, підвищений кров'яний тиск.

Теобромін: Вся причина додавання цього інгредієнта полягала в тому, щоб викликати приємні відчуття під час прийому цього продукту. Ти на дієті... тобі треба хоча б бути у гарному настрої. Це також може допомогти згладити збільшення енергії, яку ви отримуєте з інших стимуляторів.

Екстракт зеленого чаю: він є основним продуктом майже кожного спалювача жиру на ринку. Було доведено, що вона трохи допомагає скинути вагу і має деякі переваги для контролю ваги.

Екстракт худий (кактуса). Основна причина додавання цього інгредієнта полягає у придушенні апетиту. Під час дієти може бути складно не хотіти їсти. Цей інгредієнт може бути величезною допомогою!

Екстракт касії номамі (рослина): було доведено, що цей інгредієнт допомагає вашому організму накопичувати жир.

Наринген (фрукти): Хоча були деякі дослідження, які показали, що він може сприяти зниженню ваги, останнім часом його почали використовувати більше для природного підвищення енергії. Це може дозволити організму виробляти більше енергії.

6,7 Дигідроксиберганіотин (фрукти): цей інгредієнт не був доданий через його підтримку втрати ваги або чогось такого роду. Насправді він був доданий, щоб допомогти решті інгредієнтів ліподрену. Це допомагає цьому продукту довше залишатися в організмі, тому ви отримаєте більше ефектів та результатів.

5-метилтриптамін гідрохлорид: допомагає вам почуватися добре.

L-5-гідрокситриптофан: допомагає при сні, стресі і навіть при втраті ваги. Більше того, це може допомогти у придушенні апетиту.

Йохімбе HCI: це дуже популярний інгредієнт, що допомагає організму запобігти накопиченню жиру. Це також може допомогти при пригніченні апетиту. Через побічні ефекти, які деякі люди одержують від Йохімбіну, ми припускаємо, що Hi-Tech встановила нижчу дозу, щоб більше людей могли використовувати цей продукт.

Кофеїн (безводний) 100 мг – це інгредієнт, який люблять усі. Було доведено, що 100-200 мг кофеїну покращують втрату жиру та підвищують продуктивність. Тут не так багато, приблизно стільки ж, скільки в одній чашці кави. Ви можете подумати, що цього замало, але зачекайте! Цей продукт містить масу інших сильних стимуляторів, тому 100 мг — ідеальне дозування!

Ознайомтеся з сімейством термогенних спалювачів жиру ліподрену.

  • Lipodrene Xtreme
  • Lipodrene Elite
  • Lipodrene Hardcore

Деякі з наших інших найбільш продаваних спалювачів жиру включають...

  • Hi-Tech HydroxyElite
  • USPLabs OxyElite Pro
  • Hi-Tech Synadrene
  • Hi-Tech Stimerex-ES
  • Blackstone Labs Arson
  • Condemned Labz Arsynist

Спосіб застосування та дозування: як правильно використовувати

Приймайте 1-2 таблетки вранці перед сніданком та 1 таблетку після обіду. Не перевищуйте 4 таблетки на день. Якщо ви чутливі до кофеїну, почніть з 1 таблетки вранці під час їди та 1 таблетки після обіду, а потім збільшіть дозу до 3 на день. Однією пляшки вистачить на 33 дні при максимальній дозі 3 таблетки на день. Цей продукт можуть приймати як чоловіки, і жінки. Ми не рекомендуємо поєднувати цей продукт з іншими спалювачами жиру, які містять стимулятори або добавки перед тренуванням.

Через надзвичайну ефективність цього продукту не слід приймати його менш ніж за 4 години до сну, інакше у вас можуть виникнути проблеми зі сном.

Ви зможете відчути ефект цього препарату вже після першої дози. Залежно від ваших тренувань та дієти, ефект від зниження ваги може зайняти від кількох днів до кількох тижнів.

Розмір порції: 1 таблетка

Порцій в упаковці: 90

Запатентована суміш з технологіями Thermo-RX та Extend RX: 560 мг

Екстракт ефедри 25 мг (листя), екстракт сенегальського берландьєрі (листя) [врожайність

Алкалоїди фенілетиламіну, у тому числі: фенілетилаїн, метилсинефрин, N-метил-B-фенілеталамін, N,N-диметилфенілетиламін,

N-Метил-B-метилфенілетиламін], 2-аміноізогептан HCL, синефрін HCL, теобромін, екстракт зеленого чаю (листя), екстракт Citrus Aurantium (плоди), екстракт худії (кактус), екстракт Cassia Nomame (рослина), наригінен (фрукти) , 6,7-дигідроксибергамотин (фрукти), 5-метокситриптамін HCL, L-5-гідрокситриптофан, йохімбін HCL

Кофеїн 100 мг

*Добова доза не визначена

Інші інгредієнти: декстроза, мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза, стеаринова кислота, магнію стеарат, гліколат натрію і крохмалю, крохмаль, триацетин, діоксид титану, FD&C Yellow #5 Lake, діоксид кремнію, FD&.

Часті питання (FAQ) про ліподрен?

Скільки кофеїну містить ліподрен?

Ліподрен містить 100 мг кофеїну, що можна порівняти з однією чашкою кави. Однак майте на увазі, що ліподрен значно ефективніший, ніж кава, оскільки він містить ДМГА, екстракт ефедри, сенегальську берланд'єру та інші стимулятори.

Кому корисний ліподрен?

Хоча Ліподрен в основному використовується для зниження ваги, він допомагає придушити апетит, а також підвищити термогенез, багато користувачів використовують Ліподрен більше для отримання енергії, ніж для зниження ваги. Багато користувачів замінили ранкову чашку кави або енергетичних напоїв ліподреном.

Чи може ліпідрен замінити каву та енергетичні напої?

Звичайно, якщо ви п'єте енергетичні напої або каву для отримання енергії, але не отримуєте задоволення від самого напою, ліподрен може стати відмінною заміною. Багато користувачів навіть вважають, що ліподрен є чистішим і довговічнішим джерелом енергії, ніж чашка кави.

Кому не слід приймати ліподрен?

Ліподрен не слід приймати вагітним і жінкам, що годують. Ліподрен також може виявитися невідповідним варіантом для тих, хто чутливий до стимуляторів. Якщо ви приймаєте інгібітори ІМАО, аспірин, антидепресанти, нестероїдні протизапальні препарати або продукти, що містять фенілефрин, ефедрин, псевдоефедрин або інші стимулятори, слід проконсультуватися з лікарем перед прийомом ліподрену. Вам також слід проконсультуватися з лікарем перед використанням, якщо ви страждаєте на захворювання серця, печінки, нирок або щитовидної залози; психічні або епілептичні розлади, утруднене сечовипускання, діабет, високий кров'яний тиск, серцева аритмія, періодичний головний біль, збільшення простати або глаукома. Користувачам також слід припинити прийом Ліподрену, якщо вони відчувають прискорене серцебиття, запаморочення, сильний головний біль або задишку. Користувачам також слід припинити прийом Ліподрену за два тижні до будь-якої операції.

Хто виробляє ліподрен?

Ліподрен виробляється компанією Hi-Tech Pharmaceuticals, розташованої в Норкросі, штат Джорджія.

Чи можна приймати Ліподрен натще?

Hi-Tech Pharmaceuticals не уточнює, чи слід приймати Ліподрен під час їжі чи натще. Більшість користувачів приймають Ліподрен насамперед після пробудження, і багато хто приймає його натще. Якщо ви не з тих, хто зазвичай снідає, ви можете приймати Ліподрен натще; якщо це викликає дискомфорт у шлунку, ви можете прийняти Ліподрен під час сніданку чи перекушування. Якщо ви п'єте каву, газовані напої або енергетичні напої вранці, вам не слід пити їх під час прийому Ліподрену.

Чи можуть чоловіки та жінки приймати ліподрен?

Так, Ліподрен можуть приймати як чоловіки, так і жінки.

Чи потрібно приймати ліподрен циклічно?

Хоча технічно всі добавки повинні прийматися циклічно, це особливо важливо для стимуляторів, таких як ліпподрен. Ліподрен можна приймати протягом 8 тижнів, перш ніж зробити перерву або покататися велосипедом. Користувачам рекомендується робити 2-4-тижневу перерву кожні два місяці, щоб не надто звикнути до добавки і щоб вона продовжувала працювати ефективно.

Чи містить Ліподрен ДМАА?

Хоча раніше версії Ліподрену містили ДМАА, Ліподрен більше не містить ДМАА. Ліподрен дійсно містить ДМГА, яка є сполукою, аналогічною ДМАА, проте лише приблизно у третину його сили.

Чи можу я приймати ліподрен з ранковою кавою?

Ні, разом із Ліподреном не можна приймати жодних інших стимуляторів.

Чи може Ліподрен спричинити те, що я не зможу пройти тест на наркотики?

Хоча Ліподрен є легальною добавкою, що містить дозволені інгредієнти, цілком можливо, що DMHA може викликати хибнопозитивний результат тесту на наркотики на амфетаміни. Якщо ви проходите тестування на наркотики, ви можете припинити прийом Ліподрену за місяць до складання тесту.

Попередження та побічні ефекти високотехнологічного ліпподрену

Цей продукт може підвищувати кров'яний тиск та заважати дії інших ліків, які ви приймаєте. Поговоріть зі своїм лікарем про цей продукт.

Увага: не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо ви вагітні чи годуєте грудьми. Цей продукт може підвищувати кров'яний тиск та заважати дії інших ліків, які ви приймаєте. Поговоріть зі своїм лікарем про цей продукт.

Люди, які вживають кофеїн із цим продуктом, можуть зіткнутися із серйозними несприятливими наслідками для здоров'я. Особам, чутливим до дії кофеїну, слід проконсультуватися з ліцензованим медичним працівником перед вживанням цього препарату. Не використовуйте синефрин або кофеїн з інших джерел, включаючи, крім іншого; кава, чай, газовані напої або інші дієтичні продукти або ліки, що містять кофеїн або фенілефрин. Не використовуйте понад 8 тижнів. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте ліки, включаючи, крім іншого, інгібітори ІМАО, аспірин, антидепресанти, нестероїдні протизапальні препарати або продукти, що містять фенілефрин, ефедрин, псевдоефедрин або інші стимулятори. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо у вас є будь-які захворювання, включаючи, крім іншого; захворювання серця, печінки, нирок або щитовидної залози, психічні або епілептичні розлади, утруднене сечовипускання, діабет, високий кров'яний тиск, серцева аритмія, періодичний головний біль, збільшення простати або глаукома.

Припиніть прийом за 2 тижні до операції або якщо у вас прискорене серцебиття, запаморочення, сильний головний біль або задишка. У разі випадкового передозування негайно зверніться за професійною допомогою або до токсикологічного центру. Уникайте алкоголю під час прийому цього препарату. Перевищення дози, що рекомендується, може призвести до серйозних несприятливих наслідків для здоров'я, включаючи серцевий напад і інсульт. Неправильне використання цього продукту може бути небезпечним для здоров'я.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.