L-глютамін продукується в організмі з інших незамінних амінокислот, але його синтез знижується в умовах стресу (високі фізичні чи психоемоційні навантаження).
L-глютамін необхідний підтримки нормальної роботи мозку. Він є активним учасником азотного обміну.
L-глютамін у великих кількостях знаходиться у м'язових тканинах.
Властивості:
- підвищує енергетику центральної нервової системи
- сприяє видаленню з тканин організму надмірної кількості аміаку
- захищає клітини м'язів від руйнування
- сприяє збільшеному синтезу скелетно-м'язових клітин
- розширює кровоносні судини
- сприяє підвищенню фізичної працездатності
Склад:
Енергетична та харчова цінність у 100 г:
|
Для порошку |
Енергетична цінність |
400 ккал / 1700 кДж |
Білки |
100 г |
Вуглеводи |
0 г |
Жири |
0 г |
Склад в одній порції (5 г): L-глютамін – 5 г
Спосіб застосування:
5 г порошку змішати з|із| водою або фруктовим соком. Приймати 1 порцію за 30 – 40 хвилин до та 1 порцію після фізичних навантажень.
У дні відпочинку приймати 1 порцію на ніч (порожній шлунок).
Умови та термін зберігання:
Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі до 25оС та відносній вологості не більше 85%.
Форма випуску:
Упаковка 300г