Ванситон Вей-80 виготовляється з високоякісного концентрату молочної сироватки, отриманого методом ультрафільтрації, і пройшов додатковий ступінь обробки агломерацію. Завдяки цьому він легко і швидко розчиняється, не утворює піни та грудок.
При виборі сировини для виробництва Ванситон Вей-80, як і інших продуктів «Ванситон», які містять у своєму складі сироватковий білок, ми враховували великий комплекс факторів, що впливають на його якість. Один з них, який дуже рідко береться до уваги виробниками спортивного харчування, але при цьому відіграє далеко не останню роль як кінцевий продукт, це однорідність вихідного матеріалу - молочної сироватки.
Перед вживанням розвести знежиреним молоком, водою або соком із розрахунку 25 г (2 столові ложки) на 150–200 мл рідини. У харчуванні населення підвищення білкової цінності добового раціону: приймати 2–4 десь у день по 15–20 р (1 столова ложка) приймання.
Попередження: не вживати дітям до 7 років (через наявність сахарину).
Умови зберігання. Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі до 25 ° С та відносній вологості не більше 85%.
Склад продукту: швидкорозчинний білковий концентрат із молочної сироватки. Енергетична та харчова цінність у 100 г продукту: Енергетична цінність: 400 ккал / 1701 кДж
Білки: 78–80 г Вуглеводи: 8–9 г Жири: 5–6 г Амінокислотний склад у 100 г продукту: Триптофан: 1700 мг Гістидин: 1400 мг Треонін: 5100 мг Аланін: 3800 мг Валін: 4700 мг Аргін : 5100 мг Аспаргін: 8400 мг Лейцин: 8300 мг Глютамін: 14300 мг Метіонін + цистин: 2400 мг Пролін: 5100 мг Лізин: 7400 мг Серин: 4200 мг Фенілаланін + тирозін0 бактеріями: 450 ) становлять 47% від загальної кількості незамінних амінокислот.
У спортивній практиці : як доповнення до основного харчування в кількості 0,5-1,0 г білка на 1 кг маси тіла в 3-4 прийоми, у тому числі відразу після закінчення тренування.